Fek Slim aka. Johnny Dragon
slim.JPG

Personlighet:
Du er veldutdannet og dannet, med kald hard og kynisk. Du har god erfaring i glid inn i forskjellige roller og manipulere andre. Du liker å utføre oppdrag med finesse og stil, men kan bli brutal om nødvendig. Du er lojal mot dine kammerater, og fanatisk dedikert til deres brødreskap. Mange kan oppfatte deg som lett å snakke med og en sjarmerende fyr.

Bakgrunn:
Du er en Vanguard (Sin Fung), en såkalt Oprasjons offiser i den kineske mafian (triadene). Det er en høy grad og du nyter stor respekt i det kriminelle miljøet. Du er født i Macau, en gammel protugisisk kolonihavn, som nå er en del av Kina. Dine foreldre vet du ikke mye om, men du hadde dine første leveår i et dannet hjem, sannsynligvis var foreldrene dine offentlige ansatte eller akademikere og tilhørte middelklassen. Men de ble drept når du var seks år, og du havnet på gata. Der klarte du deg og lærte deg å bli uavhengig, sterk og kynisk. Du er smart, har lett for å lære, flink til å lese folk, innta forskjellige roller og manipulere. Når din læremester, Kung Pao, tok deg under sine vinger og introduserte deg til mafiaen, steg du raskt i gradene.

Du ble innviet i triaden på de søttenårs dag. I kjelleren under et slakteri ble du ledet fram til alteret til Guan Yu (den taoistiske kunden for forbrødring). Det ble ofret en geit på alteret og du drakk en blanding av vi og geitas blod. Deretter måtte du gengi de 36 edene mens du passerte sverdets portal. Til slutt ble edene brent og du reiste tre fingre i været, nå var du for evig og alltid en del av triadenes brorskap.

Kung Pao har gitt deg et merkelig oppdrag. En av hans nye prosjekter er en leiesoaldat fra Norge. Denne leiesoldaten er i nær familie med lederen av en av Norges største bedrifter. Denne bedriften har også forgreninger til Macau, hvor Kung Pao skal ha møtt denne mannen. Nå skylder han Kung Pao penger, og etter din erfaring er det en svært dårlig posisjon å befinne seg i lenge. Noen av Kung Paos muskelmenn har vært i Norge for å øver press på denne mannen. Alt dette viste du ingenting om før for en uke siden, da Kung Pao innkalte deg til sitt kontor på toppen av Lotuspagoden. Der fikk du vite at en nordmann ved navn Tollef Dahl skylte Kung Pao penger. Men en avtale var inngått, en avtale til triadenes fordel. Dette innebar at nordmannen skulle smugle våpen inn til Haiti, et marked som de amerikanske hundene alt for lenge hadde holdt for seg selv. Dette kunne etablere et nytt og lukerativt marked for Kung Pao, og selv om nordmannen tydeligvis var av den oppfatningen at dette oppdraget skulle betale gjelden hans, ønsker triadene på ingen måte å gi slipp på han. For det første representerer han en inngang til det haitiske illegale våpenmarkedet. For det andre, hvis man gjennom han, kunne få taket på hans onkel, Gregers Dahl, kunne det bety å få innflytelse over et stort multinasjonalt selskap.

Du fikk i oppdrag å reise til Haiti og der møte Tollef Dahl for å motta pengene fra våpenleveransen (han har tidligere fått dem i Macao). Det var også viktig å kartlegge onkelen hans sitt firma på Haiti og å legge press på nordmannen, og få han til å skjønne at hans business med triadene er langt fra over. Men overlevringen av pengene gikk ikke som planlagt. Tollef hadde sendt en mann med pengene i sitt sted. Det var ikke slik det var avtalt. I tillegg ble møtet avbrutt da styrker fra en av myndighetens paramiltære styrker angrep møtet. Du kom med nød og neppe helskinnet unna. Du er ganske sikker på at Tollefs mann også gjorde det (Du vil gjenkjenne han [Tord]). Nå er du usikker. Du har fått en beskjed fra Tollef om at et nytt møte skal avtales så snart ting har roet seg. Men det har drøyd alt for lenge. Du har også en stigende mistanke om at det forrige møtet var et planlagt bakhold.

En av dine kontakter har overhørt på en samtale om Tollef Dahl på en av Port-Au-Prince sine tvilsomme kneiper. Den som snakket, avtaltet møte på vertshuset Easty, inne i jungelen. Det kom fram av samtalen at Tollef Dahl også kommer til å være til stede. Du har besluttet å reise til Easty for å møte Tollef. Han kjenner ikke deg personlig, men vil nok være mistenkelig. Det er flere kinesere på Haiti i disse dager, så du har tenkt å etablere en god coverhistorie (forretningsmann eller noe slikt). Det er du god til. Tollef vil nok ha sine mistanker, og det er bra, for han trenger å svette litt. Du er dog ikke etter å avslette den bleke hundens liv. Han er altfor verdifull til det. Nei,triadene ønsker Tollef Dahl i livet. Om du greier å øke din innflytelse over Tollef og Dahl familien er det bra. Og Tollef må holdes i livet. Du har informert Kung Pao om dine planer. Hvis Tollef skulle dø her, vil det være svært negativt for deg, og du må belage deg på straff når du vender tilbake til Machau (Kung Pao har lav toleranse for feil).

Men pengene for våpenhandelen er du nødt til å få tak i. Våpnene er for lengst levert til Tollef og burde nå være i hendene på geriljaen. Selv om pengene er viktig, er det bra for fremtidig handeler at geriljaen ikke blir ført bak lyset. Du ønsker rapport om at handelen har gått gjennom. Men det viktigste er å få pengene. Du må konfrontere Tollef med dette. Det beste hadde vært pengene ble betalt tilbake. Tanken om at en av Tollefs mellommenn kunne ha ordnet dette uten at Tollef vet det har streifet deg, men det er Tollefs ansvar. Men hvis du kommer over noen andre som har pengene, vil du ta dem, og vil drepe om nødvendig. Du vil i en slik situasjon fortsatt ha et pressmiddel mot Tollef. Men hvis det verste skulle skje, at valget står mellom å drepe Tollef eller gi slipp på pengene, er du ikke helt sikker. Begge utfall blir negative for din ære. Men du tror Kung Pao vil bli mye sintere om den norske hunden skulle dø.

Relasjoner:
Tollef Dahl (Harald): Du kjenner han. Han er en viktig brikke i et spill. Han tror sikkert han er en tøffing, men som alle militærfolk er det bare show-off. Se avsnittet Mål.
Sersjant Slackmozer (Tord): Du gjenkjenner han som den som saboterte møtet. Han virker som en dum henchman, men kanskje han egentlig er en supersleip jævel. Hvis var han, ville du opptredd nøyaktig slik. Hmm. Best å holde øye med han.
Gaston og Lulu (Morten og Pernille): Fjotter som jobber på vertshuset.
Raoul Cedras (Tård): Han er fra myndighetene. Det er en hunch. Hvis du skulle ha behov for noen tjenester, er du sikker på at du kan manipulere eller bestikke han.
Jean Samhedi (FO): En innfødt forretningsmann. Neppe noe trussel. Men det er noe med blikket hans. Måten han veier deg på.
Didrik og Fritjof Dahl (Anders og Stein): Disse har du ikke sette enda. Men når du ser dem, vil du tenke: Bleke hunder av samme rase som Tollef. De må være hans forbundsfeller. Pass på!
Jungel Jack (Rune): En eventyrer. En mulig forstyrrende element?

Mål:

 • Holde Tollef Dahl i livet.
 • Øke innflytelsen til triadene over Dahl familien
 • Få tak i pengene fra våpenhandelen. Sørge for å få levert de til geriljaen (hvis mulig)
 • Få vite hva som gikk galt under våpenhandelen, eventuellt straffe folk som har gått mot triadene.
 • Kan du etablere kontakt med geriljaen, kanskje det kan etableres den direkte kontakt? Det ville gi deg mye status ovenfor Kung Pao.
 • Unngå negativ oppmerksomhet/holde på dekkhistorie

Evner:

 • God pistolskytter
 • God maipulator
 • Mulighet for å produsere falske papirer og smugle folk ut av landet (vha. av kontakter)
 • kriminelle kontakter

Eiendeler:

 • Mobil (uten dekning)
 • Desert Eagle Pistol.
 • Fine klær.
 • Kinesiske tatoveringer eller andre kinesiske effekter.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.