Kurt Kubein
kurt.JPG

Spiller: Rune

Fraksjon
SSSR, russisk spion. Egentlig navn: kamerat Igor Vassiljev

Bakgrunn
Du er russisk spion, i Norge for å samle informasjon om nazistenes teknologi. Nå har du kommet over en gruppe nazister som skal utføre et rituale som kan endre historiens gang, her på Hotell Rinnan. Du har lært deg flytende norsk, og alle tror du er norsk.

Du har vært på hotellet en stund og har snoket rundt her og der, og fått med deg en del. Du vet at Reidunn Rinnan og Rein Reidar Rinnan har et hemmelig forhold. Reidunn er gift med Ronny, men det virker ikke som om han vet om det hemmelige forholdet. Du så de hadde seg i fiskebua.

Du vet lite om det ritualet som skal gjennomføres, bare at et rituale skal gjennomføres. Oppdraget ditt er primært å finne ut om ritualet, hindre at det gjennomføres og sende det tilbake til Stalin.

De siste to dagene har det vært mord. Mordet for to dager siden tror du var en høyt ranket motstandsmann. Det var Rambo alene som mordet han. Rambo tok noe papir fra mannen, og leste det halveis høyt, og du hørte noe… ”Fra ledelsen til : Han med håret. Finn ”han med foten”. Kanskje dette kan være et kodeord eller noe. Uansett så har Rambo papiret, han gjemte det i lomma si, før de slengte liket i fiskebua.

Du så også mordet i går, på SS offiseren. Dette var mer interessant. Det var Rambo og Birger-Mikkel som var der da han ble drept, selv om Rambo utførte mordet (øks i bakhodet). Men enda verre: du så at Reidunn Rinnan også så dette, hun vet om mordet. Hun virket litt oppgitt da hun gikk sin veg, men har ennå ikke sagt noe til Politisjefen. Hva har hun med dette å gjøre? Reidunn så selvsagt ikke deg. Du så at Birger Mikkel tok et papir fra den døde mannen. Du tror at dette kan være av stor interesse, kanskje nazi ritual oppdraget sto der, og kanskje det står hvem som er med! Uansett så leste Birger Mikkel en setning høyt: ”…og sjefen er von Ritter!!!. Hø hø von Ritter er SS sjef vist.” Du regner med at noen av gjestene her er SS! Du så også at Rambo tok et papir fra den døde mannen før de slengte ham i fiskebua.

Du antar at dette er en kamp mellom SS og motstandsbevegelsen, og at det er folk fra begge leire her, og at begge har noe med ritualet å gjøre.

Du er en rimelig proff fyr, har gjort mange viktige oppdrag for Stalin. Det eneste som kan avsløre deg er at du har en vane for å bruke ord som ”sigd” og ”hammer” i ulike settings. Du kommer bare spontant, men du prøver å si det så sjelden som mulig.

Plot

  • infiltrere miljøet, late som du er enten motstandsmann eller nazist
  • ta papir fra rambo/ birger mikkel for å skaffe deg mer info.
  • Skaffe deg ritualet og bringe det tilbake til kamerat Stalin

Items

  • Pistol m/ammo
  • Knowledge Masse se over.
  • Du kjenner kodeord som SS benytter.

I motstandsbevegelsen spør man ”Du, hva het han som spilte maleren i Ibsens byggmester bob?”. Svar: ”Å, det er han, ja hva het han igjen, han <dekknavn>. Da avslører man dekknavnet sitt, som ofte den andre trenger for å verifisere at han er den rette.

Innad i SS har man et kodeord: ”Heil Hitler, Heil SS, Heil Feil”. Samtidig som man gjør Hitler hilsen.
De andre

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.