Pest Pungstad
pungstad.jpg

Spiller Jardar
Navn Peder Pest Pungstad, Politisjef
Fraksjon SS – okkult gruppe.
Bakgrunn Du er den lokale politisjefen i Hvaler og omegn, men også medlem av en hemmelig gruppe under SS. Gruppen bedriver okkulte aktiviteter, og tilber gamle guder for å styrke Hitlers rike. Gruppen er svært hemmelig, og ulovlig i nazi-riket, hvis Hitler får vite om dette vi han drepe dere for forræderi og overtro. Men dere handler i beste evne – for Hitler ! Du vet ikke hvor mange som er med i gruppen, og din rolle er som en ”fyr som fikser praktiske ting”. Dvs alt fra utstyr til informasjon og drap! Du har dedikert ditt liv til denne gruppen.

Nå skal visstnok gruppen avholde et rituale på Hotell Rinnan. Du vet egentlig ikke nor mer i den saken, bortsett fra at en leder for oppdraget skal kontakte deg for mer informasjon.

Men det har skjedd et par ting her det siste døgnet: 2 mord. Begge med øks i bakhodet og funnet i fiskebua, slik som de 4 andre de siste månedene. Hotell Rinnan har begynt å få et frynsete rykte. De første 4 har du ikke klart å oppklare, du hadde ikke tid det var for mye å gjøre ifm gruppen du var med i. Men du aner likevel hvem som står bak dette: Rambo er en gal fyr, sønn av Ronny, og leker ofte med en øks. Etter at du fant blodige klær i skapet hans er det liten tvil. Uansett, så må dette behandles riktig, alle skal avhøres. Du er tross alt politisjef og prøver å gjøre den jobben best mulig også, men det er mest som et skalkeskjul for dine oppgaver for SS-gruppen.

Det verste nå er at Rambo mest sannsynlig har drept SS sjefen som skulle gi deg ordre. Dette er grufullt, og for dette fortjener helvetes Rambo å dø!!! Du er usikker om det beste er å dømme han til døden og få han drept, drepe han selv, eller dømme han her og nå og så drepe han med en gang. Saken har uansett høyest prioritet. Det er fordi også Rambo mest sannsynlig har viktige dokumenter som sjefen hadde. Det er sikkert flere SS her ifm oppdraget, men det er ikke lett å identifisere de uten dokumentet fra sjefen. Derfor er det best å gå litt varsomt frem og snakke med Rambo først. Kanskje det er flere som står bak dette, Rambo har jo tross alt hjerne som en spurv og det er kanskje litt optimistisk å tro at han kan planlegge et slikt mord!

Du har også en assistent, Alfonso Froskehjerne, som kanskje kommer for å assistere deg litt ut i spillet.

Du er også litt på utkikk etter russiske spioner. De har flere her i landet, og det er bare å kvitte seg av med de så fort man får greie på hvem de er.
Plot - Avhøre folk om mordene. Oppklare mordene
- Henrette jævelen som drepte SS sjefen: Rambo
- Finne oppdraget fra sjefen
- Gjøre oppdraget
- Finne andre SS medlemmer
Items Pistol m/ammo
Knowledge Innad i SS har dere kodeord: ”Heil Hitler, Heil SS, Heil Feil”. Samtidig som man gjør Hitler hilsen. Det kan hjelpe deg å identifisere andre SS.
De andre

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.