TD 6 aka Rettsaken 2

Dahl-familien er i en dyp krise. Krefter kjemper mot familien fra flere fronter. På siste familiemøte i vinter ble Gregers arrestert, og raskt etter havnet Didrik i samme situasjon. Politiet har en lang liste med anklager mot Gregers og Didrik Dahl, så lang at alle som jobbet med den fikk hodepine og ble sykemeldt i flere uker. I tillegg til den årlige generalstreiken og ferieavikling, har de tiltalte ennå ikke (per 3.august 2011) fått vite hva er er anklagd for! Advokatfirmaet Bendel Orm AS, med selveste Bendel selv er engasjert for å lede rettsaken fra Dahl familien sin side.

Roller

Spiller Rolle Detaljer
Finn Olav Gregers Dahl Kom trygt hjem
Stein Fritjof Dahl Ble kidnappet av Bo, og tatt med til Vulcan Island med begge ringene
Jardar Bo Kidnappet Fritjof og tok han med til Vulcan Island
Harald Jerry Ble for full, sviktet sin mester og hans livskraft konsumert
Marianne Rossi Søstra til Sara. Overlevde. Tar over jobben som lokal mafiasjef på Easty
Jenny Sara Søstra til Rossi. Overlevde. Tar over jobben som lokal mafiasjef på Easty
Tård Fink Døde. Spist av demonen
Morten Gaston/Baston Skutt og drept
Morten Daniel Dahl Kom trygt hjem
Rune N/A -
Birger N/A -
Anders N/A -
Pernille  GM -
Harald GM -

Diverse

Radio fra 2012
Gregers flystyrt

Hendelser frem mot laiven

Unik, norsk skattesak

(Aftenblekka, 2011) Norges største privateide konsern, TD FS, er tiltalt av Økokrim for skattesvik. Saken er unik i Norge, men også temmelig sjelden internasjonalt..

Les mer ..

Hemmelig møte mellom Gregers, Didrik og advokat Orm Bendel

(VG, 2011): Etter det VG kjenner til har det vært hemmelige forhandlinger på djeveløya mellom de anklagde og adovkat Orm Bendel. Politiadvokat, og ansvarlig for saken fra politiets side, Ole Martin Dahlen, sier han ikke kjenner til slike hemmelige forhandlinger.
Hemmelige forhandlinger eller ikke. Det er lite å snakke om når de ikke engang vet hva de er tiltalt for. Tiltalen vil først være klar på torsdag neste uke, da kopimaskinen vår gikk istykker og vi må vente på reparasjonsmannen
VG følger saken videre, og vil publisere anklagene når de er klare.

Didriks assistent i hemmelige samtaler med russiske myndigheter

(TisseTASS, august 2011): TisseTASS melder at Didrik Dahls personlige assistent, Natasja Stroganova, har blitt observert i Kreml, hvor hun har sittet i samtaler med myndighetene. Formålet med møtet er ikke kjent.

Tiltalen mot familien Dahl foreligger

(VG, 2011): Politiet har nå offentliggjort tiltalen mot familien Dahl. Det er politiadvokat Ole Martin Dahlen som presenterte tiltalen foran tinghuset kl 1015 i dag:
Familieselskapet Thor Dahl FS er tiltalt for økonomisk svindel og mangelfullrapportering av inntekt/utgift, med en totalramme på ca 500 milliarder. Det er også økonomiske krav i samme størrelseorden, dvs lån som firmaet ikke har klart å betjene. Politiets etterforskning har vist at lovbruddene fra fam. Dahl sin side stammer fra flere store lån tatt i forretningsbanker verden over, lån som verken har blitt tilbakebetalt eller rapport til norske skattemyndigheter. De skadelidende i denne saken er i all hovedsak forretningsbanker spredt over hele verden, med Tötenbank Ltd. som største aktør i dette bildet. Alle aktiva i selskapet har blitt frosset, og alle Dahls forretningsoperasjoner har blitt stengt. Rykter rundt andre lovbrudd fra fam. Dahl sin side, inkludert utvikling av biologiske våpen, kjøp av atomvåpen fra russisk mafia, utpressing av offentlige tjenestemenn, drap på offentlig tjenestemenn, brannpåsettelse, massemord av den lokale Tzongo stammen i Kongo, utslipp av miljøgifter i Sibir, opprustning av egne militære avdelinger, inkludert innkjøp og bruk av ulvolig militært utstyr, trykking av egne finansielle midler (dvs sedler), har ikke ført frme i etterforskningen og alle disse tiltalepunktene vil bli henlagt fra politiets side. Det planlegges en internasjonal rettsak for å håndtere denne saken. Hvor rettsaken skal stå er uvisst. Styret i Tötenbank ønsker å legge rettsaken til Banfsbürg, et trygt sted med et oppegående rettsvesen i Søndre Tyskland, ifølge ordfører og høyesterettsdommer Jüdas Tötenskiold i Banfsbürg. Fam. Dahl selv ønsker en åpen rettsak i California, USA. Det er opp til Tingretten å bestemme i denne saken. Tingretten er åpen for "innspill". Etter dette er det ikke videre opp til norsk rettsvesen å behandle denne saken, da den har fått en internasjonal karakter. Det norske politi regner seg ferdig med denne saken, og overlater til myndighetene i det respektive land å behandle saken. Gregers Dahl og Didrik Dahl vil begge fortsatt være arrestert i påvente av en rettsak.

VG har også lykkes å få kommentar fra Orm Bendel, som fulgte politiets pressemelding fra utenfor tinghuset:
Det hele er en farse, fam. Dahl er totalt uskyldig, spesielt Gregers Dahl. Vi er fornøyd med at politiet har frafalt de meningsløse og totalt feilaktige beskyldningene om drap etc. Pengekravet er noe vi skal håndtere, det er jo en forsikringssak i det hele etter at Tötenskiold bombet flere Dahl installasjoner. I tillegg har Tötenskiold kommet med et tilbud om kompensasjon. De har tilbudt oss, og jeg siterer:

Videre er vi beredt til å kompensere familiene til hver døde MoDahl med en million dollar.

Vi noterer oss at det er meget raus handling fra Tötenskiold sin side, spesielt når jeg i min hånd har dokumentasjon på at Tötenskiold bombet Dahl kaninfarm AS, og at jeg i min andre h¨nd holder dokumentasjon på at de 500 000 kaninene i denne farmen var adoptert av fam. Mo-Dahl, og dermed, per loven, en ekte MoDahl, og nå en død MoDahl, og dermed berettighet til kompensasjon. Jeg er ikke spesielt kyndig i matematikk, men har fått opplyst at totalsummen av en slik kompensasjon, som Tötenskiold har tilbudt oss, er på ca 500 milliarder. Med slike tall tror jeg Gregers Dahl kan si at "gjort er gjort" og la ting gå videre. Våre krav er allerede sendt til Tötenskiold.

VG vil følge saken og komme tilbake med mer.

Kaninene i Dahlfamilien

Sandefjord Arbeiderblad (2011): Det er et trist syn som møter en ved ruinene av det en gang så mektige Dahl Millenium Tower. Mens hundrevis av arbeidere gjennomsøker ruinene og forsøker å rydde opp, virker det nesten som en festival på Thors plass foran ruinene. Her står det oppført nærmest en landsby av telt, preseninger og pappesker. Det foregår en hektisk aktivitet i det flere hundre MoDahler, alle funksjonærer i TDFS, forsøker å holde hjulene i gang.

Les mer...

Tidenes kjendisskilsmissesluttoppgjør

Slarvbladet (2011): Didrik Dahl må ut med 123 millioner kroner for å skille seg fra Anka Spanka-Dahl Dahl, skriver britiske tabloidaviser lørdag.

Les mer...

The Great Escape - del I

Didrik bestemmer seg for at nok er nok, og iverksetter derfor Operation Endearing Freedom. Men ikke alt går etter planen.

Les mer...

Didrik etterlot seg fire brev på cella si. Disse ble dessverre kopiert og lekket til pressen av Mogens Mo-Dahl, Didriks butler.

The Great Escape - Den neste morgenen..

Gregers er i godt humør, og gleder seg til å knuse Tötenbank retten. Han spekulerer også på hvem som i hans øyne er est skikket til å ta over ledelsen i selskapet.

Les mer..

En liten forglemmelse

Morten Mo-Dahl hadde akkurat informert sjefen om de to brevene fra Didrik da han gikk bort i finstuen for å pusse sølvserviset. Akk, det ble så fort skittent her i denne trange fengselscellen. Et slikt sølvservise burde ha sitt eget skap, ikke dele skap med det kinesiske porselenet. At fengselsdirektøren gang på gang hadde sagt nei til forslaget om et eget rom for serviset hadde ikke gjort situasjonen noe lettere for Morten Mo-Dahl. "Alt jeg ønsker meg er slik som det var i gamle dager", tenkte Morten mens han pusset på serviset. Da han satte bort det ene fatet, skimtet han tuppen av en konvolutt stikke frem fra bak skapet. "Papir-rot og søppel her?", tenkte Morten. "Nei, jeg pleier da å ha orden i sakene, det skal jeg ihvertfall ha". Han rakte hånden frem og dro frem en uåpnet konvolutt fra bak skapet. "Hmm, denne må ha kommet med posten for ikke lenge siden, det må være det rotete postbudet som aldri klarer å legge brevene på riktig sted", tenkte Morten for seg selv. "Ja, ja, nok en klage til fengselsdirektøren, jeg går rett til han og informere han om konsekvensen av udisiplinerte postbud omgående", bestemte Morten seg for. Morten så raskt på konvolutten idet han skulle ta første trinn ned marmortrappen fra finstuen til foajeen, men det var da det gikk et gufs gjennom han. Han ble frosset som is og begynte raskt å skjelve. Ikke på grunn av hvem konvolutten var adressert til, den var jo selvsagt til sjefen. Og heller ikke på grunn av frykt for bomber eller lignende, den kunne ikke inneholde noe annet enn et lite brev. Nei, denne måtte til sjefen direkte. Han løpte gjennom finstuen, ut til entreen, gjennom for-stuen og oppholdsrommet, videre til innerværelset, banket på døren til sjefens kontor og braste inn før sjefen fikk sagt "kom inn". "Men Morten, hva er dette for et oppspill", responderte Gregers. Morten forsøkte å si noe til Gregers men ingen lyder kom ut av den tørre strupen. Alt han klarte var å rekke et brev over til sjefen. Gregers gikk frem og tok brevet, og skjønte raskt oppstandelsen. Det bare er en mann i verden som skriver titulerer han med Dir Gregrers Dall, hvor ordet "Dir" ikke viser til hans tittel, men kan oversettes til norsk med ordet "kjære" .

Rettsaken holdes i Banfsbürg

Tingretten har etter bestemt at rettsaken skal legges til Banfsbürg. Banfsbürgs ordfører, Jüdas Tötenskiold, er fornøyd med avgjørelsenen.
Vi har både rettsapparat og fengsler for å håndtere de mest hardbarkede kriminelle her i Banfsbürg.
Tingretten var ikke tilgjendelig for kommentar, da alle var reist på ferie til Hawaii.

Didrik Dahl har rømt

(Verdens Undergang - VU, 2011): Politiet opplyser at den mistenkte og varetektsfengslede i Dahl-saken, Didrik Dahl, har rømt fra fengselet på djeveløya. Den annonserte rømningssikre øya viste seg å ha noen smutthull likevel, obsverer vår reporter på stedet.
Vi har ingen opplysninger om hvor Didrik Dahl befinner seg. Men har vi konkrete spor å gå etter
Politiet vil ikke gå dypere inn på hva de konkrete sporene går ut, bortsett fra at de kan konstantere at Didrik Dahl IKKE befinner seg på djeveløya. Bare det skal visstnok ha tatt ganske lang tid å bekrefte, siden Dahls fengselscelle skal ha målt over 1000 kvm, og innholdt over 34 rom. VU kommer tilbake med mer

Massive opptøyer i Jakutsk

Morten Mo-Dahl kikket gjennom dagens korrespondanse. Han håpet det nå var slutt på de dårlige nyhetene. Gregers, som hadde vært så optimistisk og full av livsmot, hadde fått flere harde slag denne uka. Flere dårlige nyheter nå, så var Morten redd for at han ville ty til det "hemmelige" lageret av snitter og småkaker.

Nederst i innboksen fant han en konvolutt fra Dahl Translator service. Morten åpnet det forsiktig. Best å screene posten, sånn for sikkerhets skyld, tenkte han. Inne i konvolutten var det et avisutklipp, fra det russiske magasinet "Svada". Det var festet en maskinskrevet oversettelse med en binders. Noen må ha hentet ut en skrivemaskin fra TD FS sitt lager av utgått materiell. Ikke rart ting gikk sakte for tiden, tenkte Morten, og begynte å lese.

Etter et par minutter var han gjennom. Han brettet papiret omhyggelig sammen, og la det tilbake i konvolutten. Så limte han åpningen igjen. Jeg tror vi skal vente litt med denne meldingen, tenkte Morten. Lageret av snitter og småkaker må nok fylles opp før vi gir den videre til Gregers..

Hva skjedde med MoDahl Camp 1

Sandefjord arbeiderblad: Etter at Sandefjord arbeiderblad skrev om de lokale forholdene ved MoDahl camp 1 for noen uker siden har det tydeligvis blitt fart på sakene i Dahl ledelsen. Teltleiren ved kaia er helt forsvunnet, når vi spør om hvor Mo-Dahlene har tatt veien blir vi pekt i retning av en adresse i det finere villastrøket i Sandefjord.

Les mer...

Haiti news

And finally some other news. The pirate broadcast of the infamous rebel Jungel Jack has suddenly gotten new content. In addition to the 24/7 rerun of ten thousand zombievotta, there is a new short message being repeated every hour. "To the real man from the old man, your terms are acceptable. The fake man has betrayed the family, he is yours to do with as you please. Find me if you want to talk." Is this a new code for rebel invasion? Time will tell. General Bongo has once again assured us that the country is safe from rebel insurgency.

Et nytt håp…

Gregers hadde gått rett på kontoret for å arbeide idag. Uten å spise frokost eller ta seg sin daglige trimrunde. "Jeg er virkelig bekymret for sjefen", tenkte Morten Mo-Dahl, mens han tørket støv av det kinesiske poselenet. De dårlige nyhetene de siste dagene hadde nesten gitt sjefen hjerte-attak. "Ikke rart, alt det sjefen har vært igjennom ville gjort den menige mann sinnsyk. Han er virkelig et stort menneske, Gregers", tenkte Morten for seg selv. Morten gjorde seg ferdig med støvtørkingen og hentet den vanlige kassen med post, og begynte å sortere brev. Inkasso, krav, reklame, mest av den vanlig sorten som videresendes til Mo-Dahl kontoret i Sandefjord. Men en frysning gikk plutselig gjennom Morten sin kropp da øynene hans ble fort oppmerksomme på en viss konvolutt. "Å nei, ikke flere slike brev. Sjefen trenger virkelig ikke flere tilbakeslag nå". Han kikket bort på døra til sjefens kontor, og så på konvlutten igjen. "Skal jeg bare kaste den med en gang", tenkte Morten? Nei, det ville ikke ha vært riktig. Forsiktig åpnet Morten konvolutten. Han fant en USB brikke, intet mer. "Hva kan nå dette være", tenkte han. Morten plugget USBen i laptoppen og fant kun en liten fil, en video-film. Han spilte den av, og ble møtt av både musikk og tekst. Forundret og nysgjerrig så han videre gjennom filmen og hvem som helst som hadde vært i rommet kunne ikke unnlatt å se Morten sin reaksjon. Dette var en film som skapte følelser hos Morten. En følelse han ikke hadde hatt på lenge. Optimisme. Med et smil tenkte Morten: "Denne videoen må sjefen se".

Middag på Djeveløya

Morten listet seg inn i stuen med dagens middag, han hadde lagt minnebrikken under desserttalerkenen for å overraske sjefen. Han fryktet det værste, Didrik på rømmen, den lille forglemmelsen, og ikke minst den siste nyheten om at Tötenskioldene hadde bestukket dommerne til å legge rettssaken til Bafnsbürg, sjefen måtte være i et elendig humør. "Morten!" Pokker, sjefen hadde oppdaget ham, noen timer til så hadde sikkert de verste utblåsningene gitt seg, men neida, så heldig er ikke jeg tenkte Morten og snudde seg mot kontordøren. "Ah! Endelig middag! Godt godt!" Gregers smilte fra øre til øre. Nå har det rabla for ham tenkte Morten, stakkars sjefen. "Eh ja, middagen er servert sjef, er alt vel?". "Aldri vært bedre Morten, nå begynner planene å ta form." Morten stod som et spørsmålstegn. "Du fikk nyheten om Bafnsbürg gjorde du ikke sjef?" "Joda, Tötenskioldene fornekter seg ikke, et glimrende sted å spille ut siste kapittel i denne lille farsen vår." Gregers satte seg og løftet sølvlokket fra tallerknene. "Ah, stuet fårikål, ingenting er som stuet fårikål nå på høsten!" Gregers ble alvorlig et øybelikk og satte det beryktede stålblikket sitt i Morten som skvatt bakover. "Jeg har iverksett første fase av operasjon Dance with the Devil, du har dine ordre."

En vakker dag på Dovrefjell

OverVaktmesterKommandant Åge Mo-Dahl gikk med taktfaste skritt mot kontoret i enden av den lange korridoren, og banket på døra. En myndig damestemme svarte "Kom inn, kommandant". Han steg inn og så på damen som satt bak skrivepulten. Hans skrivepult. Ja, ja. Slik var livet. Når Sjefene sier hopp!, så hopper vi. Det er Mo-Dahlenes lodd her i livet. "Er konvoien vel framme, Åge?", spurte damen. "Ja, de tretti lastebilene med vaktmesterutstyr er kommet fram, og lasten erfordelt til Mo-Dahlene i Sandefjord. De priser Gregers for hans godhet, og har ingen anelse om at alt utstyret kommer fra Didrik." Damen så ut til å tenke seg om. "Det er som det hør og bør. Den gamle gubben trenger all den supporten han kan få nå. Hva med vaktmesterene?" Severus kikket på telegrammet han holdt i hånda. De hadde visst ikke hørt om internett der nede i HQ. "De har meldt seg for James Bunn, og er i full sving med å rydde opp." "Bra, da er min jobb over her for denne gang. Du gjør en glimrende jobb her oppe, Åge. Jeg skal nevne ditt navn for Didrik neste gang jeg treffer ham. Forresten. Du må fikse en bil som kan kjøre meg til Gardermoen i natt. Jeg har et viktig møte i Hong Kong i morgen."

Ukjent rakett skutt opp i Stillehavet

(Verdens Undergang, september 2011) Sør-Korea og Japan har i kveld satt alle sine militære styrker i høyeste beredskap etter at en interkontinental rakett ble skutt ut i sub-orbital bane i natt kl 03:15 norsk tid, fra et sted i det nordlige Stillehav. Kilder i forsvarsdepartementet som VU har vært i komntakt med tror raketten er sutt opp fra en ubåt. Man mistenkte en stund at Russland eller Kina hadde avfyrt en testmissil, men begge stater benekter dette. Både amerikanske og europeiske myndigheter var raskt ute og fordømte oppskytningen. "Vi frykter at det er Nord-Korea som viser muskler", uttaler en representant for det amerikanske forsvarsdepartementet. "Det vil være svært bekymringsfullt dersom det viser seg at Nord-Korea ikke bare har skaffet seg langtrekkende raketter som er i stand til å treffe et hvilket som helst mål på kloden, men også ubåter som kan frakte dem.”

Myndighetene i Pyongyang benekter at de har noe med oppskytningen å gjøre, og hevder at det er et komplott satt i scene av det imperialistiske vesten for å sverte den stolte folkerepublikken Nord-Korea. VU kommer tilbake med mer..

Et brev…

Tu: D Åld Mæn
Fråm: D Riil Mæn
Dil. Ai vill hønt him dåvn. Ai vill titsj him a lessen. Ai vill meik him ønderstænd datt ju dånt føkk æravnd vitt d riil mæn. Trøst in dætt åld mæn. Bai d wei, ai gåt d nørd ænd d haumau djud hir. båft ar økei. I hævv traid tu lørn dem tu bi riil men, laik ju ænd mi Grgrs. Bøtt it taiks såme taim…æniwei, ai live dem hir in haiti, ønder mai pråteksjn, æs ai gåvv hønting får d feik mæn. jår mæn, tålef dal.

The Great Escape - del II

Didrik slapper av på flyet til Moskva og drømmer om frihet, russisk kaviar og champagne. Men Operation Endearing Freedom begynner snart å ligne på operation Endangering Freedom…

Les mer...

I mens, på en øy ute i Stillehavet

Jungle Jack sitter i kurvstolen sin, spiser banan og hører på yndlingsprogrammet sit å radioen, da han plutselig hører noe totalt uventet..!

Les mer...

Dürkenheim Tötenskiold fengslet

Verdens Undergang (VU) kan rapportere at Dürkenheim Tötenskiold er arrestert og fengslet at norsk politi. Han ble ført til djeveløya tidligere i dag. Ifølge politiet er han anklagd for å stå bak de grufulle bombingene av Dahl installasjoner verden over. Etter det VU erfarer skal Dürkenheim dele celle-kompleks med Gregers Dahl, og vil overta cellen som Didrik Dahl hadde før han rømte.

Verdens Undergang saksøkt (for artikkelen over)

(Sandefjord Arbeiderblad) Det fryktede advokathuset Der Kömbine med hovedkontor I Banfsbürg, saksøker Verdens Undergang. "Våre klienter opplever et sterk psykososialt press når mediene assosierer dem med den forferdelige terroristen Dürkenheim. Våre klienter har kastet ham ut av familien og trukket tilbake hans navn. Han skal kun omtales som Dürkenheim Familielös." Der Kömbines eneste klient de siste femti årene, har vært familien Tötenskiold.

Sandefjord Arbeiderblad intervjuer borgermesteren i Banfsbürg

(Sandefjord Arbeiderblad) er på plass i Banfsbürg, åstedet for den kommende rettsaken mot den norske forretningsmannen Gregers Dahl. Innbyggerne er travelt opptatt med å forberede storinnrykk i oktober fra presse og skuelystne. Vi intervjuer borgermester i Banfsbürg Hans Töten-Krüpp. "Vi har indre selvstyre i Banfsbürg. Vi er formelt en del av det tyske riket, men er et autonomt fyrstedømme med egne lover. Det har vi vært så lenge noen kan huske. Lovene er faktisk ganske liberale i byen vår. Folk er så veldig lovlydige og skikkelige her, så det er ikke behov for veldig strenge straffer. Men vi hadde et problem med at de andre fyrstedømmene lånte masse penger av oss i middelalderen. Disse pengene fikk vi aldri igjen", freser Jüdas, nå ildrød i ansiktet. "Er det noe vi virkelig, virkelig hater, så er det folk som låner penger og ikke betaler tilbake." Banfsbürgerne tar altså ikke lett på dette. Men vi blir sjokkerte når vi hører hva straffeutmålingen er for å ikke betale tilbake lån. "Den tar ganske lang tid å beskrive, men endre med offentlig henging", sier Töten-Krüpp. "EU lagde litt problemer for oss, men vi brukte bare veto-retten, så ordnet det seg." Sandefjord Arbeiderblad har sett den enorme galgen som er under oppføring på Banfsbürg torg. Det er ikke noe lystig syn. Men hva mener ordføreren om rettsaken? "Nei det er klart jeg er nøytral. Jeg har ingen personlig interesser i saken. Tiltalte skal få lov til å forsvare seg og få rettferdig behandling. Men blir han funnet skyldig, så skal han få rettferdig straff", sier Töten-Krüpp og holder armen over hodet og lager kvelningsgrimaser.

Tingrettsdommere savnet til havs

(Sandefjordfpoften) Sandefjordsposten har i lengre tid hatt journalister på sporet etter tingrettsdommerne, som har besluttet å sende vårt elskede bysbarn Gregers til løvens hule, for å få en kommentar på den oppsiktsvekkende avgjørelsen. Vi kan i dag rapportere at våre spor har ledet oss til en ferielandsby på Hawaii, men at alle dommerne nå er meldt savnet etter at de ikke vendte tilbake fra en fisketur. Det meldes om rolig sjø i området og det er ikke sendt ut nødssignaler fra båten. Myndighetene har søkt med sjøfly i flere dager, men har fortsatt ikke sett spor etter båten og mannskapet og feriegjestene fryktes omkommet. "Det spekuleres i om det kan ha vært en lokal skypumpe eller kanskje et hvalangrep, men inntil vi finner vrakrester kan vi ikke si noe sikkert" uttaler en talsmann for letemannskapet.

Didrik Dahl til luksusfellen på TV3

TV3 kan annonsere at de har fått påmelding fra Didrik Dahl til luksusfellen. Den mye omtalte Dahl playboyen har levd et utsvevende liv de siste årene, og mange spekulerer i om det er Didrik Dahl sitt forbruk som har satt Thor Dahl FS i dype økonomiske problemer. Luksusfellen's programledere utaler at det bi utfordrende men innteressant å få oversikt over Didrik Dahl sitt økonomiske liv. Vi blir kanskje nødt til å erstatte tusenlappene men millionlapper, samt lage en del ekstra kredittkort til episoden, uttaler Luksusfellens Christian Vennerød. Didrik Dahl var selv ikke tilgjengelig for kommentar. Ifølge TV3 er det Dahl Economy Services som har meldt på Didrik til episoden.

Kveld på Djeveløya

Si vis pacem, para bellum.
-Publius Flavius Vegetius Renatus

You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.
-Winston Churchill

To fight and conquer in all your battles is not supreme excellence; supreme excellence consists in breaking the enemy's resistance without fighting.
-Sun Tzu, the Art of War

"Sjef?" Gregers kikket opp fra skrivebordet. Morten tok mot til seg og fortsatte "Sjef, legen er her og har gjort klar operasjonssalen, er du helt sikker på dette sjef?" Gregers reiste seg og smilte. "Aldri vært sikrere på noen ting Morten, let the show begin, som de sier." Morten fulgte sjefen til operasjonssalen før han begynte på dagens rydderunde på kontoret. Blikket hans falt på notatet sjefen holdt på med, kanskje det var noe der som fortalte om sjefens sinnstilstand, han visste han ikke burde lese men kunne ikke holde øynene vekk.

Selv om jeg vandrer i dødsskyggens dal, frykter jeg ingen ondskap.
-Salme 23:4

Kanskje alt ville gå bra allikevel? Sjefen så ut til å ha optimisme ihvertfall, men hva var dette skriblet i margen? Å nei… kanskje ikke alt var bra allikevel. Morten gjorde seg fort ferdig og lukket døren til kontoret. Han måtte snakke med noen, men hvem?

For jeg er den værste jævelen i dalen.
-Addendum salme 23:4 Gregers Dahl Djeveløya

Gregers Dahl skal holde tale i Sandefjord

Verdenspressen samler seg i Sandefjord i påvente av den annonserte talen som Gregers Dahl skal holde for sine ansatte i Thor Dahl FS. Det er også ventet at talen inneholder en appell til verdens befolkning, i lys av tiltalen som ligger over Thor Dahl FS, samt den pågående striden mellom familiene Dahl og Tötenskiold.

Gregers Dahl og Didrik Dahl ble arrestert tidligere i år etter avsløringer om økonomisk svindel i familiebedriften Thor Dahl FS. Begge har hardnakket hevdet sin uskyld i saken. For en måned siden rømte Didrik Dahl fra høysikkerhetsfengselet på djeveløya utenfor Trondheim. Han er ettersøkt av internasjonalt politi.

Det har lenge vært stridigheter mellom familiene Dahl og Tötenskiold. Det hele kumulerte med terroraksjonen der tötenskiold bombet Dahl installasjoner verden over, en handling som har blitt fordømt av verdenssamfunnet. Dürkenheim "familieløs" har blitt arrestert for å stå bak disse handlingene, og deler nå celle-kompleks med Gregers Dahl på Djeveløya.

De siste ukene har verdensopinionen talt fordelaktig for familien Dahl, til tross for de økonomiske anklagene familiebedriften har over seg. Frankrikes president, Nicolas Sarkozy, kaller Dahl en "mørbanket lillebror" i forholdet til Tötenskiold, og ber verdenssamfunnet om å støtte Dahl familien og hjelpe til med oppbygningen. USAs president, Barack Obama, uttaler tirsdag kveld at Dahl har gjort mye for verden, og har vært med på å bygge opp det USA vi kjenner i dag, gjennom utvikling av arbeidsplasser og forsyning av materiell til vår militære industri. Som en nøkkelpartner i et fremtid USA, kan vi ikke godta den urettferdighet familien har blitt stilt ovenfor. Vi ber derfor verdenssamfunnet om å strekke ut en hjelpende hånd til den knuste familien, og bidra til oppbygningen av Dahl installlasjoner verden over. Jeg ser frem til å høre Gregers Dahl tale kommende fredag.

Vi følger spent med videre utviklingen i denne saken, og vil selvsagt være tilstede i Sandefjord da Gregers Dahl skal holde sin annonserte tale.

Nye monumenter avduket

Et minnesmerke over Rune Dahl og tolv helter fra Dahl Janitor Service er reist på Lillehammer. Scenen viser en staut Rune Dahl (slankere og høyere og med kraftigere kjeve enn vi husker han) og tolv soldater i knelende kringvern rundt han hvor de blir beskutt. Monumentet er blitt beskrevet som episk, om enn en fordreing av hav som egentlig hendte. De dødes navn er inngravert og en krans av friske blomster ligger til enhver tid ved sokkelen.

Dette monumentet står i sterk kontrast til statuen av Rune Dahl som ble avduket i Sandefjord denne uken. Statuen er utarbeidet av Klodd De Mànet, og er etter sigende betalt av Tötenskiold. Avdukingen resulterte i en lammslått stillhet blant de oppmøtte. "Det var slik Rune Dahl hilst til sine velgere. I alle fall ifølge det jeg er blitt fortalt, sier Mànet i et intervju. Og det er en fotball han hviler foten på, ikke en hodeskall. Jeg kan ikke skjønne hvordan noen kan se dette. Det mørbankede ansiktet representerer at Rune Dahl ar en mann som ikke vek av veien for en politisk kamp, og hadde en egen evne til å reise seg igjen etter en mediastorm. Det er vel åpenbart."

Men ingen av disse overgår monumentet som er bygget utenfor Espen Dahls anlegg i Afrika. Det ble avduket i stillhet tidligere i år, og det er først nå avisene har oppdaget det. En gigantisk hammer, 100meter lang og 30 meter høy truer en samling med ynkelige vesner. En journalist mener at en av disse ligner svært på Daniel Dahl, en av Espens slektninger, som han tidligere har hatt endel skarpe uttalelser mot. De har offieisellt begravet stridsøksen, så det må bero på en tilfeldig likhet.

Flukt fra Djeveløya (igjen)

Nok en fange har unnsluppet det såkalte rømningssikre fengselet på Djeveløya. Denne gangen dreier det seg om Dürkenheim "Familielös", mannen skal være hovedmannen bak Black Friday angrepene. Et svartmalt helikopter landet i fengselsgården og det som er beskrevet som svartkledde kommandosoldater løp bort til muren og reiste en stige. Så steg en skikkesle i samelue og samekofte ut fra helikopteret. Han gikk som en konge bort til stigen og var kledd i en kappe som så ut som en etterligninging til pelsen av den sibirske tigeren. Han steg opp og med vante bevegelser steg han opp til vinduet og festet en rekke mindre sprenglegemer. Etter at en åpning var sprengt klatret mannen inn og kom like etterpå ut igjen sammen med Dürkenheim. Det er ikke kjent hvem mannen er eller hvor han har tatt Dürkenheim. Vaktmannskapet befant seg på denne tiden i kjelleren med flere kasser med Samisk Cognac og det var kun fengselsdirektøren som bevitnet det hele.

"Vi har kun en fange igjen her på djeveløya, og han skal vi beholde. I alle fall inntil rettsaken. Jeg er pålagt å øke sikkerhetstiltakene fra Justisdepartementet. Alle privilegier vil bli inndratt og mannen vil bli plassert i isolasjon i det såkalte "Hullet" inntil fredag", sier direktøren. Hullet er ikke vært brukt siden 1713, da det huset den beryktede Varg "Flenseren" Andersen, anklaget for å være varulv. "Hvis du trodde at det kun var i tegnseriene at fanger hadde store steinkuler lenket til foten, så tro om igjen. Når det gjelder kulden, så vil han holde seg varm med pallesnekring. Faktisk er det slik han må komme seg opp av hullet igjen; ved å snekre nok paller til å komme opp."

Gregers observert i Sandefjord

(Sandefjordsposten) Vår store bysbarn Gregers Dahl ble i morges observert ved ruinene av Dahl Millennium Towers. Han avviste alle spørsmål fra pressen og fortsatte mot MoDahl Camp 1. Hans advokat Orm Fendel sier i en kommentar at Gregers er i byen for å benytte seg av sin rett til medarbeidersamtaler etter en avtale med justisdepartementet. På spørsmål om hvordan han forholder seg til nyhetene om enda en rømming fra "maksimumssikkerhetsøya" Djeveløya, sier Orm at han forholder seg til en tidligere avtale og at ingen krav om snarlig retur har kommet ham i hende enda. Det er ventet at Gregers tale til sine medarbeidere vil inneholde nyheter om familiens holdning til rettssaken og Tötenskioldfamilien. Sandefjordsposten følger saken og kommer tilbake med mer utover dagen.

Gregers taler til MoDahlene

(Sandefjordsposten) Gregers Dahl talte i kveld til sine arbeidere i den nye MoDahl camp 1 som er etablert i den tidligere så fine hagen ved hans villa i Sandefjord. Våre journalister fikk bildeforbud, men vi har fått lov å gjengi talen i sin helhet...

Sterke reaksjoner verden over etter Gregers Dahls tale

(Verdens Undergang): Reaksjonene etter Gregers Dahls tale i kveld lar ikke vente på seg. Flere steder over hele verden flokker mennesker seg sammen for å vise sin sympati til familien Dahl. I Oslos gater er folk samlet til fakkeltog, til protest mot familien Tötenskiold og for å vise sin støtte til Gregers Dahl. Gregers Dahl er en stor mann, at han skal sendes til banfsburg er et hån mot rettferdigheten, utaller en tilfeldig passerende. Vi skal kjempe for Dahl og for Gregers. Vi skal knuse Tötenskioldene med fri markedskraft. Og bomber, utaler en annen. Mens vi vandrer gjennom Karl Johans gate kommer en annen mann mot oss og spør om vi vil kjøpe en "Gregers-nål", med bilde av Gregers Dahl og inskripsjonen "Gregers Dahl, 1933-2011, RIP". Kun 99,- sier han. Vi avslår, med unskyldning om at Gregers er jo ikke død ennå. Mannen gjennomskuer oss og ler en kort latter og sier: "ja, ja, tro på nissen…", før han går videre med "Gregers nålene".

Etter at Gregers fullførte sin tale var stemningen utenfor Mo-Dal Camp 1 ekstatisk. Livvaktene til Gregers måtte presse seg gjennom folkemengden for å få han inn i helikopteret som skulle bringe han tilbake til Djeveløya. Vår reporter på stedet kunne rapportere om ville tendenser, hvor MoDahler grep etter sin sjef for å få en bit av han før han sendes til galgen. Magda Mo-Dahl sikret seg en bit av skjorta til Gregers, som hun nå auksjonerer bort. Høyeste bud er på 250 000,-.

USAs President, Barack Obama, sier følgende i en pressemelding fra det hvite hus:
Gregers Dahl viser verden betydningen av ordet mot. Han står frem som en omsorgsfull industri-eier. USA står på familien Dahl sin side, og oppfordrer alle berørte parter om å starte samtaler om reforhandling vedr. gjeld til familien Dahl.

Men ikke alle gir seg hen til Dahl. Thule Tötenskiold, en av seniorene i Tötenskiold familien, sier følgende til VU i kveld:
Vi i Tötenskiold lar oss ikke skremme av den gamle pille-apen sine trusler. Hans løgner vil bli gjennomskuet når rettsaken starter fredag kveld. Vi skal gi han en effektiv og rettferdig dom, etter god gammeldags banfsburg standard.

Gregers Dahl skal etter planen reise fra Djeveløya til Banfsburg Torsdag ettermiddag. Bare skjebnen vet hva som venter han der. VU følger selvsagt saken videre, direkte fra Banfsburg.

Til Gregers

I etterkant av talen i Sandefjord mottar Gregers en rekke interne beskjeder

Dahl Economy Services på sporet

Dahl Economy Service under ledelse av Vegar Grytten har avdekket følgende årsak til gjelden til TDFS.

Melding fra Dahl Economy
Gregers! Vi har gått gjennom alle papirene de siste årene. Thor Dahl FS har totalt 508 milliarder i ubetalt gjeld. Dette er til store forretningsbanker verden over, med Tötenbank som største lånegiver. Vi vet ikke hvor pengene har blitt av, annet enn at de har blitt spist opp av samme underselskap i Thor Dahl FS konsernet, nemlig Diddy D. AS. Vi har aldri hørt om dette firmaet før nå, de eneste opplysningene vi har er som følger:
Styreleder: D Man
Type forretning: Familieforretning
Annet: ÆddaBæddaGammern

Dahl Economy Services har oppdaget at dette selskapet er etablert i Sakha og har sendt en stor delegasjon ditt. Flere direktører reiser personlig: Anne Dahl, James Bunn, Vegar Grytten og Gorm Fendel. De har med seg en skare av MoDahler, sikkerhetsfolk fra DS og etterforskere fra NEA, på utlån fra Lulu. Målet er å komme til bunns i denne affæren.

Mystisk angrep på fredelig øy i Stillehavet

En landsby på øya Attu Island ble nesten totalt utryddet i går natt. Da folk fra nabolandsbyen kom de i morgentimene, ble de møtt av en forferdelig syn. Døde kropper lå overalt, med spor etter blemmer og blødninger. Noen få overlevende forteller om katastrofen. Noen våknet av noen dumpe smell om natten. Da de gikk ut, kunne de se en rekke mystiske kapsler rundt om å landsbyen, men ingen andre tegn. De gikk å la seg igjen. Men så begynte folk å bli syke, først med feber og senere med forferdelige blødninger og panikkanfall. Huden ble dekket av blemmer. På det tidspunktet kom det noe skikkelser kledd i merkelige drakter og med gassmasker. De tok noen få utvalgte og satte sprøyter i det dem før de forlot stedet. De som fikk sprøyter overlevde. Vitnene sier at de bar kjennemerket DJS.

The Great Escape - Siste del

Natasha pakket sammen fallskjerm. Hoppet hadde gått helt fint, selv om hun måtte lande så og si i blinde i en skog midt på natten. Det hadde til og med gitt et lite adneralinkick. Hun regnet med at det ikke ville bli det siste den kvelden. Hun kikket opp mot himmelen. Flyet fra Boom Blasters kunne ikke lenger høres. Det var kaldt, stjerneklart og stille.

Les mer...

I mens, ved Didrik Economy Administration (DEAd) i Yakutsk, Sakha-republikken, Russland

Didrik gikk med målrettede skritt mot kontoret. De høyhælte skoene gnagde som pokker, men han hadde ikke hatt tid til å skifte til mer passende tøy. Nå visste han hvordan Daniel hadde det. Han misunte ham ikke.

Så mye å gjøre! Så liten tid!

En kontorist kom løpende mot ham. "Didrik. Didrik. Jeg har en beskjed til deg". Didrik hadde sett ham før, han hadde vært med da han først kom hit til Sakha-republikken. Svend-Albert, var navnet hans, om han ikke tok feil. Svend Albert "Buddy" Mo-Dahl, sønn til "Goggen" Mo-Dahl, som igjen var sønnen til "Biffen" Mo-Dahl, hans bestefars trofaste assistent. "Trofasthet, det renner i blodet, gutten min", pleide gamle Didrik å si, før han gravde han frem et kamferdrops fra de skitne lommene sine. Mmm. Han kunne fortsatt kjenne smaken av de kamferdropsene.

"Hva er det Buddy", sa Didrik vennlig til den unge kontoristen. "Hva er det som haster sånn?" Buddy rakte ham en konvolutt. "Denne kom i dag, Didrik. Det er fra DIA. Jeg fikk streng beskjed om å gi deg denne så fort du ankom!". Didrik gikk inn på kontoret og lukket døra bak seg. Så tok han konvoltten, fisket fram den forgylte brevåpneren sin fra kontorskuffen, og sprettet den møysommelig opp.

Didrik! Noen i TD FS har etablert bedriften Diddy D. AS i Sakha. De har visstnok tatt opp lån på tilsammen 508 milliarder i store forretningsbanker verden over, med Tötenbank som største långiver. Bedriften er kun en postkasse i Yakutsk, og pengene er sporløst borte. Vi har aldri hørt om dette firmaet før nå, de eneste opplysningene vi har er som følger:
Styreleder: D Man
Type forretning: Familieforretning
Annet: ÆddaBædda, Gammern
Avventer dine ordre.
- VVC -

Didrik leste beskjeden på nytt. Så en gang til. Han kikket opp. Aha, tenkte han. Så det er sånn det henger sammen. Vel, de skal få se hvem de kødder med. Man begir seg ikke inn på Didriks territorie ustraffet!

DSS telefonsentral

Velkommen till dahl security services. Husk at du kan kontakte oss på internett webside:

http://www.dahl.no/dss/kontakt.html

Du vil nå få tre valg
Tast 1 for Kundeservice DSS
Tast 2 for Dahl Snitte Service
Tast 3 hvis du er Gregers Dahl

Du tastet 3. Du har identifisert deg som Gregers Dahl. Velkommen til DSS, Gregers Dahl. Du får nå tre valg:
Tast 1 for å bombe området
Tast 2 for å bestille snitter
Tast 3 for manuell tjeneste

Du tastet 3. Du vil nå bli satt over til en av våre agenter. Husk at vi er interessert i din tilbakemelding, gregers dahl. Vi setter stor pris på om du kan bruke 5 minutter til å gi din tilbakemelding om ditt inntrykk av våre tjenester
tast 1 for å gi tilbakemelding
tast 2 for å gå direkte til en av våre agenter

du tastet 2. Du vil nå bli satt over til en av våre agenter.

Gregers Dahl overlevde flystyrt

(Haiti News, 2011): Den eldre forretningsmannen og leder for dahl familien, Gregers Dahl, overlevde en flystyr i Haitisk jungel. Årsaken til flystyrten er ukjent. Gregers Dahl forteller at han måtte slåss seg gjennom jungel i mange timer før han kom til sivilisasjonen. Der ble han overfalt av lokale kjeltringer, som han til slutt fikk has på. Gregers kom fra hendelsen uten større skader.

Fred mellom Tötenskiold og Dahl

(Verdens Undergang, 2011): VU kan rapportere at det nå er signert en fredsavtale mellom familien Tötenskiold og familien Dahl. Det er Dahl familiens advokat Stein Dahl som rapporterer dette. Med bandasje over hodet etter et uheldig fall fra stigen, holder Stein Dahl hevet et dokument som han mener sikrer fred mellom familien i evig tid.

Jeg siterer Neville Chamberlain etter den historiske fredsavtalen mellom ham og Hitler i 1938: Mine gode venner, for andre gang i historien er det signert en fredsavtale mellom familien Dahl og Tötenskiold. Nå er det tid for fred! Da jeg spurte Thule om han ville ha fred med oss, sa han til slutt noe jeg tolker som et ja. Jeg fikk til slutt hans signatur. Jeg fikk tilslutt fred., sier en noe omtåket Stein Dahl.

Tötenskiold familien var ikke tilgjengelig for kommentarer. Etter det VU erfarer er milliardkravet mot familien Dahl strøket. Det samme er erstatningskravene mot Tötenskiold etter bombingene tidligere i år.

Gregers Dahl var heller ikke tilgjengelig for kommentar.

Espen Dahl kaller fredsavtalen for "Belsebubs verk". Jeg vil fortsette min kamp mot familien Tötenskiold, fredsavtale eller ikke. Belsebubs krek skal vaskes fra denne jord.

VU følger spent med på utviklingen videre…

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.